okladka

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Jeffrey Hamelman Eliza Mórawska

Wydawnictwo: Buchmann

Objetosc: 480 stron

Oprawa: broszurowa

ISBN: 9788328053809

Waga: 0.94 kg

Cena detaliczna: 49.99 zl

Nasza CENA:
32.19 zl

Oszczedzasz: 17.80 zl

Dodaj do koszyka
Wyślemy w ciągu: 48h Więcej informacji w zakładce: Czas realizacji i wysyłka
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako biblia chleba. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


Dodaj recenzję

Imię i nazwisko*
Email*
Ocena*
Treść recenzji*
Napisz jeszcze conajmniej 200 znaków


Laureat rankingu
Zaufane opinie Ceneo.pl 2017

Kategoria:
Multimedia

Laureat rankingu
Zaufane opinie Ceneo.pl 2016

Kategoria:
Multimedia

Wyszukaj ksiażki:

Twój Koszyk

Zawartosc Koszyka

0 szt.  0.00

Panel Logowania

E-mail:
Hasło:
Rejestracja

Szczególnie polecamy:

Pełnia życia
Agnieszka Maciąg
32.43 zł
Ścigany
Katarzyna Michalak
25.93 zł
22.14 zł
21.61 zł
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowska, Anna Pol
49.83 zł
Kobiety mafii
Diane Ducret
28.31 zł
22.39 zł
67.98 zł
25.34 zł